Иако повеќето психолози не се сложуваат во врска со популарните интерпретации на соништата, луѓето сe уште имаат навика да се консултираат со таканаречени експерти за толкување на сонови. Толкувањата се направени од страна на четири познати експерти. Тоа се Лаури Лоенберг која напиша три книги на оваа тематика и беше гостин во шоуто на Др. Оз и Адерсон Купер 360. Потоа Јан Валаси кој е психолог за соништа и го има напишано А до Ш речникот за сонови. Расел Гранд кој го издаде илустрираниот Соновник, и истиот ги поврзува симболите на соништата со животот на јаве. И на крајот со Лаурен Лоренс која имаше сопствена колумна во Нујорк Дејли Њуз, со анализи на соништа и беше домаќин на шоуто Декодирани кошмари на познатите.

Во општеството, разговор со психолог повеќе не е табу тема.

Живееме во време кога стресот доаѓа како нешто нормално, тагата, меланхолијата и негативната енергија е постојано присутна околу нас. Но, колку можеме да истрпиме? И дали има граница која по некое време се преминува? Кога ситуацијата станува неиздржлива? И дали понекогаш треба да признаеме дека ни е потребна помош?

Најмоќниот хороскопски знак

Можеби ќе се изненадите, но тоа е хороскопскиот знак Риби. Да, овие романтичари со нежни души всушност имаат најсилен карактер, бидејќи собрале многу мудрост под велот на емоциите. Бидејќи што и да се случува, тие знаат како да се извлечат, без да се скршат.